Ons bleye programma

 

 

LIEVE GASTEN, WE HEBBEN JULLIE GEMIST !
MAAR WE ZIJN ER WEER, WELISWAAR OP 1,5 METER MAAR GELUKKIG LEENT ONZE LOCATIE, OOK ONDANKS DEZE MAATREGEL,  ZICH VOOR SUPERLEUKE BUITENCONCERTEN OP DE DONDERDAGAVOND  ONDER DE BOEMELBOOM, ALS VANOUDS!
DUS ELKE DONDERDAGAVOND, VRIJDAGAVOND, ZATERDAGAVOND EN NATUURLIJK OP ZONDAG, VAN HARTE WELKOM!!!! (EN BIJ MOOI WEER OOK OP VRIJDAG- EN ZATERDAGMIDDAG!)
WE KIJKEN NAAR JULLIE UIT, VOLG ALLE LEUKE ACTIVITEITEN OP fb EN TOT SNEL !!

...totaalprogramma....

meer dan muziek.......

VIDEO-IMPRESSIE
De show is elke keer een beetje anders, vertelt Meneertje Peertje,
die eigenlijk Peer de Graaf heet. "ik weet van te voren nooit precies hoe de kindershow eruit gaat zien". Elke woensdagmiddag in de kindervakantie maken kinderen de show. Dromen zijn niet te plannen, de gaan alle kanten op. Meedrijven op elkaars fantasie en daar van genieten. Daar draait het om bij Meneertje Peertje.
Veel gooit de show danig in de war, en niets verloopt volgens plan. Daar wordt het zoveel leuker van voor kinderen van 5 t/m 11 jaar.
ALLE WOENSDAGEN IN JULI OM 14.00 UUR EN 5 EN 12 AUGUSTUS 2020 OM 14.00 UUR. De toegang is gratis.
Deze kindertheatershow is mede mogelijk gemaakt door de 
Johan Stekelenburg Stichting en wordt speciaal geprogrammeerd om passend bij te dragen aan Tilburg Vakantiestad.
Wat?
Fame, 40 jaar later
The Dance-Work-Out-summer-Sessions
Inhoud?
openbare danstraining voor danstheatervoorstelling
Wanneer?
Elke  vrijdagavond van de maand 22.00-24.00 uur
Voor wie?
Dansliefhebbers 30 - 100 jaar
Hoe ?
Training met maximaal 50 dansliefhebbers op de dansvloer. Er wordt doorgewisseld bij deze non-stop-danstraining begeleid door een silent disco systeem naast soft background discosound. In de buitenlucht wordt geoefend op synchroon disco dansen met live dance-examples. Dresscode: disco sportive style. Neem je eigen handdoek mee, want het wordt een inspannende sessie. In geval van een bui wordt buiten doorgedanst. 
Kosten € 5 pp online reserveren
 Opbrengst voor Foundation Stichting Tilburgs Hoop, met als doel theater De Boemel te helpen overleven. 
Eindresultaat:
De danstheatervoorstelling gaat in seizoen 2021-2022 plaatsvinden.

A U G U S T U S

Woensdag 5 augustus
Meneertje Peertje in Dromenland
gratis kindertheater
reserveren niet nodig !
Donderdag 6 augustus
Benefit@theBeach concert
HUUB VAN DER LUBBE
donderdag 6 aug om 20.00 u WE ZIJN ZEER VEREERD 🙏 Huub van der Lubbe, vermaard frontzanger van De Dijk komt in zijn eentje naar ons stadsstrandje/het intieme openluchttheater in de Binnentuin bij Stadstheater De Boemel voor een show van een uur.  Entree € 25 pp
6 - 7 - 8 - 9 Augustus
VURIG VERLANGEN NAAR OEROL
Hunkerfestival "vurig verlangen naar OEROL 6-9 aug
Vier  dagen lang een Ode aan Terschelling Oerol. Want wat hebben we het gemist.
Maar waarom dat vurig verlangen niet eens flink aanwakkeren? Waarom komt Oerol niet een keer naar ons na 30x naar Oerol te hebben gereisd?
Dat gaan we doen en we pakken flink uit in De Binnentuin van Stadstheater De Boemel, deze zomer omgedoopt als stadsstrand/openluchttheater Cote sur Vive.
Het gevoel van Het Groene Strand, de sfeer van De Westerkeijn, het verrassende straattheater in Midsland, de Grote Naam die plots opdoemt op het Kleine Eiland. Huub van der Lubbe geeft een knalconcert in zijn eentje. Juttertjes zijn besteld en de Cranberry-lekkernijen ook. De juke box van Heartbrake Hotel zal schallen, we volgen de magische voetsporen in het zand, dansen op Afrikaanse ritmes van Cynthia Gabla. liggen dubbel om de fratsen van Hoog en Droog, genieten van de sound van The Mule Stumpers, worden verrast door vurig spektakeltheater rond middernacht van Close Act en van de Steampunk Nautilus. Worden wakker van de meeuwen in de jachthaven. Vertellen elkaar nachtenlang anekdotes over Oerol toen-en-toen. Drinken net weer teveel in Cafe Lieman. Verbazen ons over de vermakelijke Waddenparels, glimlachen om de hilarische liedjes van Familie bungalowtent, swingen met Vitals Rockabilly en laven ons aan de te gekke Bob ColorHeadFunShow, genieten van de zoveelste circusperformer en tot slot klinken de opzwepende afscheidsklanken van convoi Exceptional op de retourboot van Rederij Doeksen.
We gaan dit 4-dagen durend eerbetoon vol vurig verlangen meemaken. En wel op do 6, vrij 7, za 8 en zo 9 aug. 2020. Op donderdagavond start Huub van der Lubbe met een intiem strandconcert en het eindigt zondag rond de laatste veerboottijd met de onweerstaandbare Convoi Exceptional. Met heel veel gaafs ertussen. De heimwee hunkert.
Online reserveren : Vrijdag € 5 pp, zaterdag € 10 pp en zondag
€ 10 pp.
  • w-facebook
  • Twitter Clean